دلایل ریزش ابرو
علاوه بر روند طبیعی پیری و ژنتیک، دلایل ریزش ابرو نیز ممکن است شامل موارد زیر باشد:
• برداشتن یا شکل دادن بیش از حد (که از شایع ترین علل ریزش ابرو می باشد)
• استفاده همیشگی و با فشار از مداد ابرو
• شرایط پزشکی مانند کم خونی، بیماری تیروئید و سایر موارد
• شرایط پوستی مانند اگزما
• صدمات وارده از جمله پارگی و سوختگی در ناحیه ابرو
• کمبود مواد مغذی
• آلوپسی آرئاتا (بیماری خود ایمنی که ممکن است باعث ریزش مو و ابرو شود)
• تلوژن افلوویوم (شرایط موقتی که منجر به ریزش بیش از حد مو و ابرو می شود)
فرم ثبت درخواست
کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو نسبت به گذشته بسیار رایج شده و افراد بیشتری در حال درک این هستند که این روش در صورت انجام توسط جراح متخصص و ماهر چقدر موثر و طبیعی است. در سالهای اخیر زیبایی ابرو به کامل و پرحجم بودن آن شناخته می شود و به همین دلیل درمانهای موقت و نیمه دائمی مانند میکروبلیدینگ برای افزایش حجم و شکل ظاهر ایجاد شده است، اما اگر به دنبال راه حلی دائمی برای بهبود فرم و اندازه ابرو خود هستید کاشت ابرو به شما کمک می کند. کاشت ابرو روشی شبیه به کاشت مو برای بازگرداندن ابروهای دچار ریزش می باشد که با برداشت موهای اهدا کننده از پوست سر و پیوند دادن آنها به ابرو برای پرتر شدن آنها انجام می شود. کاشت ابرو یک روش جراحی غیر تهاجمیست، به این معنی که از جایی از پوست سر و ابرو دچار بریدگی (مانند برداشت نواری در روش های قدیمی) نمی شود و از بی حسی موضعی در مناطق اهدا و دریافت کننده استفاده خواهد شد.
در روش های جدید کاشت ابرو گرافت ها به صورت موهای تک (و گاهی اوقات دو یا چند تایی) از ناحیه بانک مو برداشت می شود، سپس جراح برش های ریز و دقیقی را در ناحیه درمان ایجاد کرده و گرافت ها را در زاویه ها و عمق درستی قرار می دهد تا ابرو به مدلی که قبلا مشخص شده درآید. طول پیوند ابرو بسته به شرایط و وسعت ناحیه ریزش متفاوت است، اما معمولاً حدود 4 ساعت زمان نیاز دارد؛ پس از تمیزی نواحی سر و صورت بیمار می تواند مطب را بدون بانداژ ترک کند، با توجه به اینکه این روش توسط بی حسی انجام می شود بهتر است بیمار برای رفتن به خانه تنها نباشد.
بهبودی پس از کاشت ابرو
عوامل بسیاری در دستیابی به نتیجه دلخواه از پیوند ابرو نقش دارند که مهارت و تجربه پزشک در روش های مدرن، وجود تجهیزات پیشرفته، شرایط جسمی متقاضی و مراقبت های بعد از کشت ابرو مهمترین آنها هستند. دستورالعمل مراقبت های بعد از کاشت ابرو توسط پزشک به شما ارائه می شود که به شما کمک می کند تا تجربه بهبودی سریع و راحتی داشته باشید. به طور کلی این مراقبت ها شامل موارد زیر می شوند که بهتر است تا دو هفته بعد از پیوند پیروی شوند:
• خودداری از مالش و خاراندن ابروها
• عدم استفاده از لوازم آرایشی در ناحیه ابرو
• نکندن پوسته ها در ناحیه ابرو و بانک مو
• قرار نگرفتن در معرض تابش خورشید
• عدم مصرف سیگار و الکل
• خودداری از شنا و ورزش
توجه به این نکته ضروریست که موهای پیوند شده در ابروها، بیشتر از ابروهای طبیعی رشد می کنند، بنابراین بعد از گذر از دوره نقاهت باید به طور مرتب به اصلاح ابروهای کاشته شده بپردازید تا به مرور زمان طول با شرایط ابرو سازگار شوند. همچنین پس از پیوند ابرو استراحت کافی و تغذیه صحیح، استفاده از مکمل های خوراکی و داروهای موضعی (با تجویز پزشک و در فاصله زمانی مناسب) می تواند باعث تقویت موهای کاشته شده در ابرو شوند.
آیا ابروهای کاشته شده میریزند؟
چرخه رشد ابروها همانند موهای سر است که در دوره های مختلف منجر به رشد و ریزش موهای ابروخواهد شد. همانند پیوند موی سر، ابروهای پیوند شده در ابتدا رشد کرده و پس از تقریباً یک تا دو ماه می ریزند؛ این ریزش کاملاً طبیعی، موقت و در اثر شوک پس از پیوند می باشد. پس از آن تا حدود ماه سوم یا چهارم این تار ابروهای پیوندی در حالت استراحت قرار می گیرند و رشد چندانی را مشاهده نخواهید کرد. پس از این مرحله، موهای جدید با سرعت حدود ¼ سانتی متر در ماه شروع به رشد می کنند؛ به طور کلی نتایج زیبایی کاشت ابرو حدود شش ماه طول می کشد تا خود را نشان دهد و نتیجه نهایی این روش پس از حدود 14 تا 18 ماه قابل مشاهده می باشد. در صورتی که کاشت ابرو در کلینیک معتبر و تحت نظر پزشک متخصص انجام شود و همچنین پزشک صلاحیت متقاضی را برای کاشت ابرو به طور دقیق بررسی و علت ریزش ابروها را رفع کرده باشد، بیمار به هیچ وجه شاهد ریزش ابروهای کاشته شده اش در دراز مدت نخواهد بود.
یکی از عواملی که ممکن است باعث شود ابروهای کاشته شده بریزند این است که انجام پیوند در سنین بسیار پایین انجام شود؛ با توجه به اینکه کاشت مو ، ابرو و ریش محدودیت سنی ندارد اما برای دستیابی به بهترین نتیجه و جلوگیری از احتمال ریزش موهای کاشته شده بهتر است این روش ها در سن بالای 25 سال انجام شود تا علت ریزش مشخص و روند آن پایان یابد. در صورتی که علت ریزش ابرو مشخص و درمان نشود، به احتمال زیاد پس از گذشت مدت زمانی از کاشت، ابروهای کاشته شده مجدداً مانند ابروهای قبلی دچار ریزش می شوند. این شرایط ممکن است برای افرادی که دچار بیماری یا مصرف داروهایی با عوارض جانبی ریزش موهای بدن رخ دهد. همچنین در صورتی که پزشک کاشت ابرو خود را با دقت انتخاب کرده باشید و او پیوند را با مهارت و به روش اصولی انجام داده باشد، هیچ فرقی نمی کند که از کدام روش کاشت ابرو استفاده شود و این موضوع کمترین عامل اثرگذار بر ریزش ابروهای کاشته شده می باشد.
چگونه ابروهای کاشته شده را اصلاح و مرتب کنیم؟
اگر به طور طبیعی ابروهای کم پشتی دارید، یا به دلیل برداشتن بیش از حد ابروهای خود را نازک کرده اید، می توانید با کاشت ابرو به ابروهایی پرپشت و ضخیم دست پیدا کنید. تصمیم گیری در مورد کاشت ابرو معمولاً یک گام بزرگ برای افراد است زیرا نتایج متفاوتی را به همراه خواهد داشت، بنابراین انتخاب کلینیک مناسب، آشنایی با تکنیک های کاشت ابرو و پزشک جراح اهمیت بسیاری دارد. علاوه بر این موارد شرایط جسمی خود فرد، علت ریزش ابرو و مراقبت های بعدی نیز تا اندازه زیادی بر نتیجه تاثیر گذارند، اصلاح ابرو بعد از کاشت یکی از مراقبت هاییست که باید به طور منظم به آن رسیدگی کنید. همانطور که کاشت مو می تواند موهای سر را بازگرداند، پیوند ابرو نیز می تواند موهای ابرو را به صورت دائمی بازگرداند، بسته به میزان ریزش، کم پشتی یا آسیب دیدگی این روش بین دو تا چهار ساعت طول می کشد. بهترین بخش کاشت ابرو این است که شما می توانید آنها را هر طور که بخواهید اصلاح کرده و حالت دهید و یا حتی رنگ کنید؛ البته باید بعد از زمان مورد نیاز برای بهبودی کامل و تثبیت پیوندهای ابرو اینکارها را انجام دهید.
مراقبت های قبل و بعد از کاشت ریش
بسیاری از مردان داشتن موهای پرپشت و بلند در صورت را دوست دارند، اما همه آنها نمی توانند به دلایلی مانند ژنتیک، آسیب ها یا درمان های قبلی موهای ریش و سبیل کاملی داشته باشند. خبر خوب برای این افراد این است که یک راه حل موثر و دائمی برای رشد ناکافی موهای صورت وجود دارد، کاشت ریش و سبیل. البته روند رشد مجدد پس از پیوند ریش تدریجی است و نیاز به مراقبت جدی دارد، بنابراین برای مشاهده بهترین نتیجه باید مراقبت های قبل و بعد از کاشت ریش را جدی گرفته و از آنها پیروی کنید. پیوند ریش و سبیل در چند سال گذشته بسیار محبوب شده و بیشتر مردان به دنبال کاشت ریش برای پر کردن ریش و رفع نقاط خالی هستند.
بعد از کاشت مو چه مراقبت هایی انجام دهیم؟
کاشت مو به روش های مختلفی انجام می شود و در روش های جدید آن به دلیل استفاده از دستگاه های اتوماتیک و پیشرفته کمترین آسیب به فولیکول های مو وارد شده و در نتیجه بیشترین تراکم موهای کاشته شده را نتیجه می دهد. همچنین در این روش ها عوارض بعدی بسیار کاهش یافته و مدت دوران نقاهت به حداقل رسیده است. پیوندهای کاشته شده هنوز شکننده هستند و برای فیکس شدن به مراقبت نیاز دارند؛ اهمیت بایدها و نبایدهای مراقبت های بعد از کاشت مو در طولانی مدت و در نتیجه نهایی مشخص می شود. جراحی کاشت مو یک راه حل دائمی برای افرادی که ریزش مو یا نازک شدن مو را تجربه می کنند، ارائه می دهد.هنگامی که پس از کاشت مو به خانه رفتید باید بدانید که چگونه می توانید از پیوندهای مویی که به تازگی کاشته اید مراقبت کنید.